Integreerumine

110,00 

Laos

Kirjeldus

Integreerumine  on muidugi eelkõige keskkonna sidususus ja lõimumine ning terviku moodustumine. Kohanemine ja kohandumine väliste oludega, matemaatiline integreerimine. Mitmeid võimalusi on veel- integreeritavad kodumasinad, poliitika integreerimine teiste valdkondadega, riikidevahelised integreeritud sotsiaal mudelid, integreeritud õppe süsteemid ning muulaste integreerumine. Kõik need märksõnad sobivad siia ja haakuvad selle kauni tegelasega. 

Ükskõik kus kohast sa seda maali, seda jumekat noormeest, ka ei vaataks, ta vaatab alati sulle otsa, jälgib sind, kas sa ikka kohaned väliste oludega, luues ise samal ajal ilu ja hoolivust enda sees ning enda ümber. Ta on läbinisti aus, ta ei keera pilku ära, tal pole midagi varjata. Kui tunned häbi, siis see on pigem sinu häbi, sinu piiratus, sinu hirmud, mis vaatavad sulle otsa. 

Kaunis, malbe, heasoovlik maailmakodanik, kes ei tunne riigipiire ja laseb malbelt ka oma elus piirid valla väga loomulikul moel. Mitte miski pole tabu, kõik on lubatud, kui see on tehtud armastusest ja hoolimisest, kui ei kahjustata enda ega teiste huve. Armastus on püha.

Ta lubab endal olla see kes ta on, nüüd ja praegu. Ilma hukkamõistuta, rõõmsalt ja vabalt. See on tema loomulik olek. Ma lihtsalt olen.

Tema pead ehib kuldne loorberipärg. See on tunnustus tema enda eest, et ta on, elab ja hingab siin maailmas. See on tunnustus tema enda eest, iskilikult talle. Kas sina saaksid, suudaksid endale loorberipärja pähe panna uhkuse ja hardusega, lihtsalt enda olemise eest? Kui ei, siis võta temast õppust, ta aitab sind tunnustada sellisena nagu sa oled. Ta aitab saada sul parimaks versiooniks iseendast. Tehes seda oma malbel, kriitikavabal moel. Aitab sul olla aus iseenda vastu. 

Kuuskand, ehk siis taaveti täht on levinum eesti nõia-ja kaitsemärk. Püha märgina on kasutuse ska judaismis, muhameedluses, budismis kui ka okultismis ja teosoofias. Väga oluline mandala märk, nirvana sümbol. 

Kuus – 1+2+3=6. Sümboliseerib polaarsuste liitu: kaks kokkupõimunud kolmnurka – ülespidine on mees, tuli ja taevas ning alaspidise tipuga kolmnurk on naine, vesi ja maa. Kuus sümboliseerib armastust; tervist; ilu; saatust, õnne. Päikeserattal on kuus kiirt (kodarat). Kuueharuline täht ehk Saalomoni täht. 

Kuldne- viljakus, teadmised, väärtustamine, küllus. Pärg-pidulikkus, tunnustus, austus, vastu võtmine. 

Matra ehk taotlus. Võtan vastu ennast. Võtan vastu leebuse, armastuse, enda jaatamise. Võtan vastu elu ja ma armastan elu. Ma luban endal olla see kes ma olen, olles aus iseenda vastu kriitikavabalt. Ma luban endal lihtsalt olla.

Signeeritud ja seinale riputamiseks valmis. Raam pildil illustratiivne.

Valamise tehnika. Akrüül. Lõuend raamil.
Maali suurus 60 x 80 cm
Aasta 2020